"RumahKu SyurgaKu"

"RumahKu SyurgaKu"

Nuffnang

Klip-klip

My Pren & Ahli KSF

Khamis, 13 Januari 2011

Pembayaran Duit Kelab Saharan

Yuran duit KELAB SAHARAN

Pada tahun 2010 satu keluarga wajib bayar RM10.00 sebulan

Pada tahun 2011 satu keluarga RM15.00/RM20.00 sebulan (dalam perbincangan)

Cadangan Family Day Kelab Saharan 2011

Assalammualaikum..

Seperti sedia maklum pada tahun lepas kita telah mengadakan mmesyuarat kecil bagi membincangkan cadangan diadakan Family Day untuk tahun 2011. Semua bersetuju Family Day pertama kalinya akan diadakan pada bulan MEI iaitu pada hari buruh cuti umum. Family Day tersebut akan kita buat diperkarangan rumah di kampung kita di Senawar Perak. Pada mulanya semua ahli bersetuju.
Setelah mendapat feedback daripada beberapa orang ahli mereka tidak berapa setuju untuk di buat sambutan Family Day di perkarangan rumah di Senawar, mereka cadangkan di Late Ulu Kenas dan tarikh Family Day itu ditukarkan kerana ada dikalangan ahli pada tarikh tersebut tidak dapat hadir. Tujuan Family Day tersebut adalah untuk mengeratkan kekeluargaan diantara sesama kiter dan ukhwah diantara kiter.
Sebarang cadangan dan pandangan sila kemukakan pada Pengerusi di talian 012-9433192/ atau setiausaha di talian 019-3695579.

Cadangan:

1. Ditukarkan tempat sambutan Family Day di Late Ulu Kenas

2.. Tukar-tukar hadiah diantara ahli-ahli kelab bajet dalam RM50.00 setiap ahli family.

3.. Hadiah untuk kanak-kanak dan cabutan bertuah disediakan oleh Kelab Saharan.

Sila bagi cadangan untuk diperbincangkan dengan segera kerana cadangan di atas belum muktamad lagi!!!

Setiausaha Kelab Saharan
14.01.2011

Selamat Datang Ke Blog Kelab Saharan's Family

Assalammualaikum & Salam Sejahtera...

Selaku pengasas blog ini saya mengucapkan ribuan terima kasih kerana sudi mengungjungi blog ini. Blog ini sedang dikemas kini agar ia lebih padat lagi.Sebarang komen dan cadangan atau apa2 sahaja akan saya terima dan akan menambah baikkan blog saya ini dari masa ke semasa. Sila beri tunjuk ajar...

Pembuka Bicara

Bilangan pelawat halaman KSF?

Bilangan Pengunjung Kelab Saharan

Wajib Klik plsss

Penubuhan Kelab Saharan's Family

Foto saya
07 Februari 2008 Kelab Saharan telah di ilhamkan dan telah direalisasikan oleh En Azman & En Azmi dan sebulat suara anak-anak SAHARAN menyetujuinya. Termasuk menantu, cucu, cicit dan sahabat handai yang rapat dengan family SAHARAN.Blog KELAB SAHARAN'S FAMILY telah diilhamkan oleh Mak Tam (Pn. Norhasnita)dan secara rasminya diblogkan pada 09 June 2010. Editor keseluruhan 110% oleh Puan Norhasnita isteri kepada En Azmi sendiri.Kelab ini juga ditubuhkan bagi memperingati terutama ARWAH AYAH SAHARAN & MAK RODIAH dan lain-lain yang bersangkut paut dgn SAHARAN. Kelab Saharan bertujuan merapatkan hubungan kekeluargaan dan silaturrahim antara adik beradik, menantu,cucu cicit dan sanak saudara. Tolong menolong bantu membantu jika ada masalah dan dalam kesusahan. Susah, senang kita bersama. Semoga Allah memberkati apa jua yang kita semua lakukan aminnn...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Day KSF

Daisypath Vacation tickers

My Slideshow

Balik Kampung Bergotong-royong Kelab Saharan's Family Slideshow: Sis’s trip from Kuala Kangsar, Perak, Malaysia to was created by TripAdvisor. See another Perak slideshow. Create a free slideshow with music from your travel photos.