"RumahKu SyurgaKu"

"RumahKu SyurgaKu"

Nuffnang

Klip-klip

My Pren & Ahli KSF

Selasa, 1 Mac 2011

Ucapan Hari Lahir (new)

SisSis


Assalammualaikum..

Maaf bebanyaklah kerana Sis tidak meWishkan kepada sesiapa punya besday pada bulan2 lalu. Kesilapan Sis sendiri kerana tidak membuat research terlebih dahulu. Maafkan Sis ya..akan Sis perbaiki mutu keunggulan blog Sis ni agar menepati mutu keunggulannya, citarasa ahli KSF dan kawan-kawan yang menyokong perjuangan Sis. Blog ini bertujuan untuk mengeratkan ikatan persaudaraan kita semua. Sis akan usahakan mendapatkan tarikh-tarikh besday korang semua agar perkara ini tidak akan berulang kembali. Dan korang kena berjanji akan menolong Sis mengemaskini tarikh lahir korang semua. Mohon bantuan seandainya sudi katakan sudi tidak saya ternanti2..hahahaha..terlebih sudahhhh..

Sebenarnya pengertian besday tu amat2 dalam dan amat2 diperlukan oleh semua golongan manusia kanak2, remaja, org dewasa, org tua pendek katale semua perlukan ucapan tu. Bukannye berbayo pun hanya sekadar WISH je itu pun susah bebeno nak WISH. Bukan aper dulu2 semasa muda dulu2 Sis le masa mula2 kawin tu siap WISH dan hadiah lagi..dari sapa? hubby Sis Pak Tam le...suka bukan kepalang rasa nak melompat sampai ke langit betapa gumbirenye...masa tu rasa2 sethn, dua dan ke3 thn masih lagi ada WISH dan hadiah lps tu lupa memanjang rasa Sis ada 2, 3 thn hubby Sis lupa. Sis ada jugak tnya2kan pada kwn2 opis Sis terkejut rupa2nya sama keadaannye. Mungkin itu adalah kejadian semula jadi bila Sis selalu WISH dan bgi hadiah pada hubby Sis walaupun dier lupa pada besday Sis lama kelamaan hubby Sis boleh mengingati semua my first time date, ulang thn perkahwinan dan yg paling penting my BEZDAY le (09.03.19??) dekat dah tu...dan jgk my besday semua my anak2. WISH itu adalah amat2 perlu dan terlalu berharga kerana dgn WISH je kita tahu bahawa org2 tersebut mengingati kita. Tak perlu hadiah yang mahal2 ...hanya dengan WISH je (ucapan) pun dah afdal. Tetapi................haaaa....klulah dapat presen (hadiah) lagile sonok melampau2...hahahahha apa yang penting WISH (ucapan).

Di bawah ni Sis ada buat WISH (ucapan) kepada org yg pertama punya besday dan seandainya ahli KSF ingin membuat WISH dah tentu boleh hanya melalui komen2 tulis je WISH kat situ:

Mak Rahmah
25.02.2011 (Jumaat)
Ucapan:
"SELAMAT HARI LAHIR MAK, SEMOGA MAK DIPANJANGKAN UMUR DAN DIMURAHKAN REZEKI SERTA SENTIASA SIHAT SEJAHTERA AMINNN"

Daripada Sis


Selamat Datang Ke Blog Kelab Saharan's Family

Assalammualaikum & Salam Sejahtera...

Selaku pengasas blog ini saya mengucapkan ribuan terima kasih kerana sudi mengungjungi blog ini. Blog ini sedang dikemas kini agar ia lebih padat lagi.Sebarang komen dan cadangan atau apa2 sahaja akan saya terima dan akan menambah baikkan blog saya ini dari masa ke semasa. Sila beri tunjuk ajar...

Pembuka Bicara

Bilangan pelawat halaman KSF?

Bilangan Pengunjung Kelab Saharan

Wajib Klik plsss

Penubuhan Kelab Saharan's Family

Foto saya
07 Februari 2008 Kelab Saharan telah di ilhamkan dan telah direalisasikan oleh En Azman & En Azmi dan sebulat suara anak-anak SAHARAN menyetujuinya. Termasuk menantu, cucu, cicit dan sahabat handai yang rapat dengan family SAHARAN.Blog KELAB SAHARAN'S FAMILY telah diilhamkan oleh Mak Tam (Pn. Norhasnita)dan secara rasminya diblogkan pada 09 June 2010. Editor keseluruhan 110% oleh Puan Norhasnita isteri kepada En Azmi sendiri.Kelab ini juga ditubuhkan bagi memperingati terutama ARWAH AYAH SAHARAN & MAK RODIAH dan lain-lain yang bersangkut paut dgn SAHARAN. Kelab Saharan bertujuan merapatkan hubungan kekeluargaan dan silaturrahim antara adik beradik, menantu,cucu cicit dan sanak saudara. Tolong menolong bantu membantu jika ada masalah dan dalam kesusahan. Susah, senang kita bersama. Semoga Allah memberkati apa jua yang kita semua lakukan aminnn...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Day KSF

Daisypath Vacation tickers

My Slideshow

Balik Kampung Bergotong-royong Kelab Saharan's Family Slideshow: Sis’s trip from Kuala Kangsar, Perak, Malaysia to was created by TripAdvisor. See another Perak slideshow. Create a free slideshow with music from your travel photos.