"RumahKu SyurgaKu"

"RumahKu SyurgaKu"

Nuffnang

Klip-klip

My Pren & Ahli KSF

Ahad, 22 Mei 2011

Penghantaran Baju KSF Ke Rumah Presiden

Makan-makan di rumah Presiden KSF


Presiden dan hubby Sis (pakai topi hemsem kan?)

Pada 22/5/2011 Sis g umah Presiden Kelab untuk menghanto baju kelab yang telah siap untuk diedarkan pada ahli-ahli kelab. Camner cantik tak baju kelab yang Sis buatkan ni?..mintak2 semua suka dan puas ati ya.


Ni Sis dan ehem2x... Camner orait tak? ada class tak pic ni merpati 2 sejoli bergaya dgn baju kelab baru ...


diantara baju-baju yang telah diasingkan


Akhirnyer...Bangga rasanya..

Mak Dak kiter yang cun..

Sis...

Presiden sedang berucap bla bla bla...pic sendiri hehehe..

Akhirnya tercapai jua impian...

Perbincangan Presiden dan ahlinyer..apalah yg dibincangkn tu?Gaya manja makdak..

Puteri Presiden..

Hidangan lunch yang ditaja oleh Presiden dan istrinyer...

Tolur2 sapa mau..

Family Sis..

Apa yang direnungkan tu PakDak..

My Baby Khalis..

Istri Presiden dan princess..Pose maut tu...

Pada haritu Sis dan Family beserta Makdak dan Pakdak telah dijamu makan tengahari dirumah Presiden. Nyum..nyum..nyum sedap masakan yang dimasak oleh Dila (istri Presiden). Terima kasih kami ucapkan buat susah-susah jer. Klu datang lagi nak makan lagi hehehe...Sepatutnya Maksu Bibah dan ahli2 lain nak datang ambik baju kelab tapi dorg semua tak dpt dtg disaat2 akhir kerna ada urusan. Takpelah nak wat camner kan..Insyaallah masa anak Makdak kawin nanti kita jumpa disana. Pic2 di atas diantara pic yang Sis ambil masa g umah Presiden semoga korg dpt berkongsi bersama.

 Candid pic
Senarai nama ahli yg order..


Apa yg penting..kerjasama..

Presiden turun padang..Apa yg dibincang tu..

Per pun tak boleh..hehehe kiter bako jer..

Selamat Datang Ke Blog Kelab Saharan's Family

Assalammualaikum & Salam Sejahtera...

Selaku pengasas blog ini saya mengucapkan ribuan terima kasih kerana sudi mengungjungi blog ini. Blog ini sedang dikemas kini agar ia lebih padat lagi.Sebarang komen dan cadangan atau apa2 sahaja akan saya terima dan akan menambah baikkan blog saya ini dari masa ke semasa. Sila beri tunjuk ajar...

Pembuka Bicara

Bilangan pelawat halaman KSF?

Bilangan Pengunjung Kelab Saharan

Wajib Klik plsss

Penubuhan Kelab Saharan's Family

Foto saya
07 Februari 2008 Kelab Saharan telah di ilhamkan dan telah direalisasikan oleh En Azman & En Azmi dan sebulat suara anak-anak SAHARAN menyetujuinya. Termasuk menantu, cucu, cicit dan sahabat handai yang rapat dengan family SAHARAN.Blog KELAB SAHARAN'S FAMILY telah diilhamkan oleh Mak Tam (Pn. Norhasnita)dan secara rasminya diblogkan pada 09 June 2010. Editor keseluruhan 110% oleh Puan Norhasnita isteri kepada En Azmi sendiri.Kelab ini juga ditubuhkan bagi memperingati terutama ARWAH AYAH SAHARAN & MAK RODIAH dan lain-lain yang bersangkut paut dgn SAHARAN. Kelab Saharan bertujuan merapatkan hubungan kekeluargaan dan silaturrahim antara adik beradik, menantu,cucu cicit dan sanak saudara. Tolong menolong bantu membantu jika ada masalah dan dalam kesusahan. Susah, senang kita bersama. Semoga Allah memberkati apa jua yang kita semua lakukan aminnn...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Day KSF

Daisypath Vacation tickers

My Slideshow

Balik Kampung Bergotong-royong Kelab Saharan's Family Slideshow: Sis’s trip from Kuala Kangsar, Perak, Malaysia to was created by TripAdvisor. See another Perak slideshow. Create a free slideshow with music from your travel photos.