"RumahKu SyurgaKu"

"RumahKu SyurgaKu"

Nuffnang

Klip-klip

My Pren & Ahli KSF

Selasa, 3 Januari 2012

Kenduri Tahlil 2012

Assalammualaikum..

Makluman kepada semua ahli KSF dan Geng Saharan. Untuk pengetahuan semua pada setiap tahun iaitu pada setiap thn baru cina KSF akan membuat kenduri tahlil buat arwah AYAH SAHARAN & MAK serta saudara mara kita yang telah meninggal dunia. Beserta mesyuarat agong tahunan KSF.

Tarikh : 23 Jan 2012
Hari : Isnin (Cuti Umum)
Masa : Selepas solat Isyark 8.30 malam
Tempat : Dirumah Kak Cik Baru Kg Senawar
Makanan : Catering
Kutipan untuk Kenduri Tahlil 2012 sebanyak (RM80 satu family)

Diharapkan semua ahli KSF dan Geng Saharan pulang ke kampung bagi menyempurnakan tanggungjawab kita seperti tiap2 thn sebelum ini. Dan juga bagi memeriahkan lagi Mesyuarat Agong Tahunan Kelab Saharan Familys bagi tahun 2012.

Mesyuarat Agong Tahunan KSF 2012

Tarikh : 23.01.2012
Hari : Isnin (malam)
Masa : 10.30 malam
Tempat : Rumah Pusaka KSF
(mesyuarat akan diadakan setelah selesai kenduri tahlil ahli wajib hadir)

Harap maklum sebarang kemuskilan hubungi terus Mak Tam atau Pengerusi KSF.Selamat Datang Ke Blog Kelab Saharan's Family

Assalammualaikum & Salam Sejahtera...

Selaku pengasas blog ini saya mengucapkan ribuan terima kasih kerana sudi mengungjungi blog ini. Blog ini sedang dikemas kini agar ia lebih padat lagi.Sebarang komen dan cadangan atau apa2 sahaja akan saya terima dan akan menambah baikkan blog saya ini dari masa ke semasa. Sila beri tunjuk ajar...

Pembuka Bicara

Bilangan pelawat halaman KSF?

Bilangan Pengunjung Kelab Saharan

Wajib Klik plsss

Penubuhan Kelab Saharan's Family

Foto saya
07 Februari 2008 Kelab Saharan telah di ilhamkan dan telah direalisasikan oleh En Azman & En Azmi dan sebulat suara anak-anak SAHARAN menyetujuinya. Termasuk menantu, cucu, cicit dan sahabat handai yang rapat dengan family SAHARAN.Blog KELAB SAHARAN'S FAMILY telah diilhamkan oleh Mak Tam (Pn. Norhasnita)dan secara rasminya diblogkan pada 09 June 2010. Editor keseluruhan 110% oleh Puan Norhasnita isteri kepada En Azmi sendiri.Kelab ini juga ditubuhkan bagi memperingati terutama ARWAH AYAH SAHARAN & MAK RODIAH dan lain-lain yang bersangkut paut dgn SAHARAN. Kelab Saharan bertujuan merapatkan hubungan kekeluargaan dan silaturrahim antara adik beradik, menantu,cucu cicit dan sanak saudara. Tolong menolong bantu membantu jika ada masalah dan dalam kesusahan. Susah, senang kita bersama. Semoga Allah memberkati apa jua yang kita semua lakukan aminnn...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Day KSF

Daisypath Vacation tickers

My Slideshow

Balik Kampung Bergotong-royong Kelab Saharan's Family Slideshow: Sis’s trip from Kuala Kangsar, Perak, Malaysia to was created by TripAdvisor. See another Perak slideshow. Create a free slideshow with music from your travel photos.