"RumahKu SyurgaKu"

"RumahKu SyurgaKu"

Nuffnang

Klip-klip

My Pren & Ahli KSF

Khamis, 13 Oktober 2011

Bercuti & Jalan2 Cari Makan D'Melaka 29-30/10/11

Asssalammualaikum

Jom jalan2 cari makan dan g bercuti di Melaka anjuran MakSu Bibah dan PakSu di Melaka.Saje je untuk merehatkan badan dari kebzan kotaraya. Bayaran satu family hanya RM200 termasuk tempat tidur, makan (mlm BBQ + karaoke (29/10/11) & breakfast + lunch (30/10/11). Tarikh percutian itu ialah pada 29 - 30 Oktober 2011 (2 hari 1 malam). Dekat sangat dah. Sesiapa berminat sila beri nama dgn segera pada MakSu Bibah. Diantara yang sudah mendaftar nama ialah :

1. Mak Dak family

2. Paktam family

3.. Azman family

4. Azlan Family

5. Kak Peah

6. Sari dan Suami

7.Maksu dan Paksu le tu dah WAJIB le...

8. Ayu dan Ezad (belum berdaftar ahli KSF)

9. Nisah family (bukan ahli KSF) kawan rapat KSF

10.

So ada sesiapa lagi berminat nak join silalah menelefon MakSu Bibah dengan segera!!!

Kita akan buat acara sukaneka antara yang hadir hanya untuk suka2, bergumbira menghilangkan stress jika masa mengizinkan. Tujuannya adalah untuk mengeratkan hubungan dan kasih sayang diantara kita semua. Jika ada sesiapa nak sponsor hadiah pun dialu2kan jugak heheheh..saje je bgi idea klu boleh diguna pakai. 

Ada jugak permainan karom, UNO sesiapa berminat kat sana nanti kita main orait. Tungguuuuuu.....


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Selamat Datang Ke Blog Kelab Saharan's Family

Assalammualaikum & Salam Sejahtera...

Selaku pengasas blog ini saya mengucapkan ribuan terima kasih kerana sudi mengungjungi blog ini. Blog ini sedang dikemas kini agar ia lebih padat lagi.Sebarang komen dan cadangan atau apa2 sahaja akan saya terima dan akan menambah baikkan blog saya ini dari masa ke semasa. Sila beri tunjuk ajar...

Pembuka Bicara

Bilangan pelawat halaman KSF?

Bilangan Pengunjung Kelab Saharan

Wajib Klik plsss

Penubuhan Kelab Saharan's Family

Foto saya
07 Februari 2008 Kelab Saharan telah di ilhamkan dan telah direalisasikan oleh En Azman & En Azmi dan sebulat suara anak-anak SAHARAN menyetujuinya. Termasuk menantu, cucu, cicit dan sahabat handai yang rapat dengan family SAHARAN.Blog KELAB SAHARAN'S FAMILY telah diilhamkan oleh Mak Tam (Pn. Norhasnita)dan secara rasminya diblogkan pada 09 June 2010. Editor keseluruhan 110% oleh Puan Norhasnita isteri kepada En Azmi sendiri.Kelab ini juga ditubuhkan bagi memperingati terutama ARWAH AYAH SAHARAN & MAK RODIAH dan lain-lain yang bersangkut paut dgn SAHARAN. Kelab Saharan bertujuan merapatkan hubungan kekeluargaan dan silaturrahim antara adik beradik, menantu,cucu cicit dan sanak saudara. Tolong menolong bantu membantu jika ada masalah dan dalam kesusahan. Susah, senang kita bersama. Semoga Allah memberkati apa jua yang kita semua lakukan aminnn...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Day KSF

Daisypath Vacation tickers

My Slideshow

Balik Kampung Bergotong-royong Kelab Saharan's Family Slideshow: Sis’s trip from Kuala Kangsar, Perak, Malaysia to was created by TripAdvisor. See another Perak slideshow. Create a free slideshow with music from your travel photos.